Bag in tuesday


Älska  mig sj.. jag tog en jobbe tid på min ENDA lediga dag denna veckan..hur trög får man blir..ja blir rik, but still.. trög!
Det gör det inte lättare att det är 30 grader stekande på jobbet nu -.- wiie?
Jag och jonna har precis kommit in från en lång promenad med nostalgiskt pratande om våra förflutna och onämnbara bus streck.. riktigt skönt, och nu när vi gått av oss något hekto kan vi lika gärna fram med bag in boxen till en film!
Och vi har kommit fram till att jonna är min hemmafru.. den bästa! ..och så jobbar hon ju men ah, fortf min hemmafruga ;D Idag fick jag potatisgratäng serverad när jag kom hem från jobb. mumshigt
Ja work i morrn men sen tänkte ja göra något mysigt på kvällen rastlös som jag är.Housewifes signing off!
KisS /XoXo

a beatutiful way of living..

Fast jag inte har någonting är jag glad ändå.. det löser sig till slut och allt beror på hur jag väljer att se livet.
Jimmy frågade mig för några dagar sedan vad jag hade gjort annerlunda om jag fått välja, vad jag ångrar. Jag svarade att jag ångrar ingenting för allt som har hänt mig varesig bra eller dåligt har gjort mig till den jag är idag.
Jag väntar med spänning på att se hur mitt liv kommer bli.. och hey, härifrån kan det bara gå upp..
Nu ska jag lägga mig och drömma om vad det kan vara som väntar lilla mig..Sov gott
/er Nayomi

Vegie breakfast

AOO trötter..kunde inte somna igår så jag gissar på att jag somnade kanske vid halv åtta i morse? fattar inte va de e för fel på mig ibland..? Ja palla aldrig dk land igår..fick bli en sittande billig runda med anmi, jimmie och hennes kompis christoffer eller något sådant.. Nu tänkte ja dra till affären och faktiskt komma över mitt lata jag och köpa saker så jag kan LAGA mat ;D inte pizza idag inte! Btw mitt krängande resultera i att vågen visade -1.3 kg  :s? Huuur går de till? Kanske borde banta så kanske jag går upp..? Sen tänkte få in den där jävla grillningen idag.. well off to the store now, tänkte på något vegetariskt ;D

/XoXo