Mördarbacken och spring i sälen

dålig update men fett mycket att göra! så när jag inte gör något pallar man inte göra något :P igår va vi på harrys och annars har det varit massor med jobb! idag ska vi göra ärende, madde ska kolla boots och jag googles sen kanske backen. Ikv ska vi till fjällis och fjanta oss :D Här är sjukt bra social-liv eller vad man kallar det! Snart kommer en kompis från hbg upp också, ska bli kul att visa allt. Och i morgon kanske jag ska lära en av gotlänningarna åka skidor :D de har aldrig stått på ett par förr?! hihi och som last comment, guuud vad jag saknar er TIneee äleeex och elin!!

snö lyckta

jag och anna hade en sjukt bra dag då vi gjorde snö gubbe/lykta och sen åkte jag pulka! inte haft så mycket barn aktiviteter på en dag sen jag var tio typ.. sjukt kul!

tjejerna

mördarbacken

Mördarbacken är inget att leka med, tänk att vi har den vägen hem efter krogen :d

Laddar upp mer later. pussinuss ;*

Chiliconkarne och up

Hejs gott folk! nu har vi haft första jobbedagen och vadat hem i snön och lagat chiliconkarne :) Är sjukt trött men fett nöjd! Ska kolla på filmen UP med tjejerna och sen sega innan sängdags.

Snöhopp

Vaken klockan tio idag som alla dagar! vi har varit och hjälpt till att städa på restaurangen i två dagar och igår var vi på Harrys. de blir inte direkt några mode reportage här uppifrån om ni trodde det haha ;P kanske om ni gillar jibbers isåfall! Det är stora färglada kläder som gäller här ;D

nayomi

ska nog stanna i sälen 4 life? ska bara bli pro på bräda så har jag de med pengar kirrat :D
Idag ska jag och madde ut och filma när vi häftar oss, typ hoppar i lite snöhögar och sånt..
måste ju börja någonstans? :P

yo Nam nam