sjuka snusk kineser

hahah! Ett program jag och mamma kollar på alltid i tyskland!! Det har änligen kommit till sverige och de är ju sjukt roligt! Blir så exstas ja knappt kan skriva.. *har rättat många ord redan* most extreme elimination challenge ftw!

hittade det nu när ja skulle käka framför tvn
haha måste ju ses!

Törstiga handledaren

Kom precis hem från jobb, utbildade niclas idag. Riktigt go kille! Skit lätt och prata med och något förvirrad (som om inte jag e de) Han sysslar med musik och är as grymm på det! han finns på youtube, the end productions!Jag är lite smått sugen på en cider men ja kom ju på i all hast för att hinna dit att de e fan lördag så de stänger ju tidigare!! NOOOOO! grymt besviken.. va gjorde man nu då?
Och jag bokade vår mini semester idag :D så jävla kul de ska bli! ska bli bästa sommaren någonsin.. klart!?nayomi

vi hade ju kul tjej kvällen hos elins kille

kärringkväll

Nu är det tjej kväll hos mormor hihi så söt! Det ska bli ansiktsmasker och massage.. fast jimmie sa att de är ingen tjej kväll då utan kärringkväll.. -.-

Idag bara ville inte mitt liv som jag alls! Jag fattar inte det..varför blir jag alltid sen?? de går aldrig bara.. först efter jobb va ja tvungen att ta en power nap och satte alarmet fel tid så ja vakna när jag missat två tåg, sen när ja kom till knutan i tid ville inte biljettautomaten så ja missa snabb-tåget som gick 53. fine! ..då tar jag det fyra över men ikke gick där något tåg då rå.. nästa gick 25 över. bra snabbtåg! Så nayomi hoppar på och får reda på att de här tåget tänkte minsann inte alls stanna i ängeholm utan första stopp var halmstad!? yey en timme tar det dit sen vända också! Men som tur va va tåget tvunget att stanna för mötande tåg i ängelhom och då släppte de av oss i smyg fast de inte får det egentligen.

nu ska ja kärringkvälla vidare me de andra! sen kanske de blir en sup innan säng för de är jobb i morgon *orkaa*

Fredag ftw!

/XoXo