Nayomi ska nu ut och tälta

Yep! you heard me! Ska nu ut och uppleva detta kubb VM som är en stor grej här på Gotland.
Då ingår tydligen tältning så efter jobbet cyklade jag hem som en galning och lyckades plcka upp allt jag behöver för att överleva i det vilda (förutom en liten spegel) :O
# sanitizer flaska
# Cleansing wipes
# Spray deo (så man kan spraya ner andra också ifall det skulle behövas
# plastmuggar, ett måste eh?
# Och lite närings-shakes så man slipper bita i gräset ifall det skulle kniva
Nu ska jag bara färga håret klart, få ordning på resten av kroppsbehåringen (raka benen)
och packa ner mitt nya fina tält med sovsäck och annat. Jag fick låna timmys sovsäck så jag har redan sniffat på den så inget funky har försigått i den..
Whish me luck!
nayomi stora karlsö
Kategori: mig

Mamas new babies

iron fist skull shoes
Jag tycker alla flickor borde få ett par skor på sin födelsedag ♥
Även världens finaste döskallering i svart svarowski. Behöver jag säga mer? Nayomi is happy!

Bingo tant..va?

haha en ny sysselsättning tove och alex,mina nya kompisar här har lärt mig är Bingo! Dock är det bara kul så länge jag vinner men en väl värd sysselsättning ;) jag blir ju 25 nu so what the hell?? Killarna har ju sitt kort spel. Jag minns när man var liten och fick sitta med mamma hemma och kolla på Leif loket olsson och dutta med sin penna, gud vad spännande det var. Plus att om man är tillräckligt tursam kan man ju faktiskt få sig en slant och det är inte illa.. varför inte lixom. Tantig eller inte men Bingo kan fan vara kul!
Tror jag ska tvinga Niklas sitta hemma med mig iallafall någon gång i månaden och spela, jag menar vi har redan haft korsords kväll så vad kan bli värre haha ;D
Tove och Alex däremot tar det steget längre och kör till bilbingon. Det var vi och tanterna. Slagna på deras eget teritorium.