Paradise thinking

åh idag är en sån dag jag har jätte mycket i huvudet.. vaknade klockan fyra i natt av att jag mådde dåligt och hade ont i magen :/ aå inget jobb idag men jag mår bättre och bättre nu så jag tror inte det blir några problem att jobba i morgon. vill absolut inte missa några timmar nu.. När man bara sitter hemma och inte gör något så blir det en del tänkande och planerande. Om jag har råd ska jag försöka betala av sista halvan av lånet nästa månad innan jag får lägenheten men samtidigt måste jag ha lite pengar att leva för på semestern så får se hur mycke jag kan betala. Även om jag hatar att erkänna det hade mitt ex delvis rätt om att jag inte alltid är så bra på de där ekonomiska, men alla får sig en tankeställare någon gång :S hur kul det än kan vara att ha kvar barnasinnet måste man växa upp och tänka efter. nu när jag tagit tag i allting känns det mycket bättre och det blir bara ännu bättre senare! Och för till det roliga längtar jag sjukt efter grekland i augusti! Det kanske blir spanien eller något annat med men någonstanns blir det iallafall och det är det viktiga :D behöver semester och komma långt härifran i någon vecka. Nu har jag lite städning att ta tag i..en etta blir stökig så sjukt snabbt..puss / the cleaning lady

stekt

hmm funkade inte att gå in på bloggen igår! Kommer precis från stranden o jag har stekt sönder idag haha va där från ett till halv sex.. snart blir jag niggah. nu ska vi packa grill grejerna och dra till anna o sen e de inflyttningsfest! helgen var sjukt kul, hängde med hampe på lördagen bland annat (jag va typ själv med jätte mycke folk) så först tivoli sen cardinal. någon som hette elliot fixade in oss gratis så why not. snart semester och askim! längtar as mycke! hålla ut de sista på jobb o nu lever jag fattigt och ekonomiskt så ja kan ha kul sen och jag har typ betalat av halva min studie skuld nu så jag inte har så mycket kvar sen..tråkigt nu men de lönar sig sen ;D nu ska jag hitta något att ha på mig i röran i väskan.. have a nice evening ;)

/XoXo

Moore och Mer

jaha då va det dags för fanzone igen och sitta där i fyra timmar o stekas i solen. inte för jag klagar, solen är underbar! sen ska jag mötta jossan o sen e de förfest hemma :) om vi har tur kanske vi får se lite av villes mooves igen ;P ja funderar ju starkt på att slänga upp det på youtube!  ska ut en runda i stan med erika nu, svårt att bara fönster shoppa :S jag är som en unge i en leksaksaffär när de gäller sånt.. det är inte alltid så lätt att vara i en singel tjejs skor så därför behöver vi fina skor som gör gången lite lättare ;P  *Carrie quote* Fick en ny inbjudan men de skickar för sent så jag jobbar hela tiden men på min semester ska jag åka upp!

moore

 nu ska jag fräcsha upp mig och springa iväg.
hörs i morrn! :*


/XoXo